LGM Ungdomsfotboll

Glommens IF
LGM ungdomsfotboll

LGM bildades 1997 och är en sammanslagning av ungdomsverksamheten för Långås IF, Glommens IF och Morups IF. Vi har tillgång till 3 välskötta anläggningar, och vi är ca: 200 aktiva ungdomar.

LGM:s Verksamhetsidé 

LGM vill vara en del av bygdens utveckling där våra ungdomar kan utöva sitt fotbollsintresse.

Alla är välkomna till LGM, alla är med på lika villkor, alla får speltid. Vår målsättning är en trygg miljö där man respekterar varandra och spelets regler.

Det viktigaste med fotboll i LGM är glädje och kamratskap, målsättningen är att alla har roligt, trivsamt tillsammans på och utanför planen.

LGM har duktiga ledare som ska vara ett föredöme för våra ungdomar. Gemenskapen bland våra ledare är viktigt för oss, en ledare i LGM får uppskattning för sitt ideella arbete och viktiga engagemang.

LGM vill att föräldrar ska var aktiva och engagerade på ett positivt sätt.

Långås IF, Glommens IF och Morups IF tar ett gemensamt ansvar förverksamheten i LGM och erbjuder tre välskötta anläggningar

 

VÄGBESKRIVNINGAR
Långås IP: Avfart 52, kör mot Långås, håll höger in mot samhället. Fortsätt vägen rakt igenom rondellen. Tag första vägen höger och ni är framme på Ryevi.
Karta

Morups IP: Avfart 52, kör mot Falkenberg ca 2 km. Sväng höger mot Varberg/Morup efter ca 500 m har ni Morups IP på höger sida.
Karta

Glommens IP: Avfart 52, kör mot Falkenberg ca 4 km. Följ skyltarna mot Glommen och ni hittar Glommens Ip på höger sida innan ni kommer fram till samhället.
Karta

Vår hemsida:
www.laget.se/lgm